=)

God morgon allihopa!
Igårkväll fick jag träffa alla spanjorer!! Eller jag tror jag träffade alla. Dom jag snakcade med verkade iaf väldigt snälla. Dessutom snackar dom mer engelska än förra årets vilket är bra för mig som inte kan någon spanska. Det kommer nog bli en rolig vecka det här. 
När vi ändå är inne på igår så kan jag berätta för er att jag skulle platta mitt hår. Jag råkade bränna mig på halsen så det blev lite rött där igår. Men idag har jag varit jätteröd och det svider som f*n. Trodde bara det skulle bli ett litet streck typ men det är liksom ett streck med en ring runt sig. Hah..
Aja,
maria

Snart sticker jag till Arlanda...



...och hämtar min spanjor. Ska bli spännande!
Vi hörs om typ en vecka, haha. Kommer kanske skriva lite iofs men räkna inte med uppdatering från mig.
Pöss / Alice

myskväll @ my place

Hallå där!
Nu har jag och mina flicks haft en liten tjejmiddag här hos mig. Det blev tacos till middag med ett paket cookie dough till efterrätt. Jättegott! Nu kollar vi på singing bee. Eller jag sitter mest vid datorn. Så himla skönt att bara kunna slappa lite. Det var ett tag sen det bara va vi också det är riktigt kul! Lägger in lite biler från min och Emmas skolvecka senare också.

Imorgon kommer våra utbytesstudenter. Eller våra. haha! Jag ska inte ha någon hemma hos mig, men Alice ska. Förra årets var verkligen dåliga på engelska så jag hoppas att årets kanske förstår mig mer. 


Nu ska jag murra i soffan med my homies! <3 
/ MARIA

Sista praodagen

Hallådär köp blåbär!
Hallådär en gång till, köp rutten sill!
Hallådär många gånger, köp ruttna långkalsonger! HAHAHAHHAAHA

Jag är trött. Men jag ska ge järnet idag iallafall, hoppas bara att jag inte gör någon stor tabbe!
Nej men herregud, nu mst jag rusa! Ha en bra dag :D /ALICE


Höstbilder!

Blev så inspirerad av Felicia när hon la upp en fin höstbild så jag tog med mig Maria och kameran ut på en liten utflykt. Haha, de riktiga höstfärgerna har väl inte riktigt kommit men men.
You wanna see it? :)



















Bilderna ser jättekonstiga ut nu, ser ni också det? Helt ihoptryckta. Aja! Skitsamma, nu ropar Simon. Nu får jag inte ha datorn längre.
Puss / ALICE

miss duktig är i farten

Jag håller på att storstäda mitt rum. Hittar lite allt möjligt här. Men nu har jag nog slängt bort det mesta. har liksom några fotoalbum och en stereo kvar i bokhyllan. Ser ju ganska löljligt tomt ut. Men jag funderar på att skruva bort den, men jag tror inte min familj skulle bli så glada då. Jag får se.
Nu ska jag ta mig an det stora bunten med tidningar och papper. Blä.


Det första jag hittar, vad ska man göra med den här då? :O

maria

allvarligt talat nu,

*jagvägraråkamedtilllandetpåfredaginlagg*

Som ni kanske förstår ska jag till landet på fredag. Så vår tjejmiddag flickor kan jag inte komma på. Det verkar ganska omöjligt att få stanna hemma den här gången, men tro mig jag försöker! Blir ändå lite glad över att åka bil långt och det därför att vår nya bil kommer på tordag (YAAAY!!). Men ändå. Spanjorerna kommer ju på lördag. Jag vill vara där med dom och träffa dom. Är typ löjligt taggad inför att ha dom här. Vet inte varför för förra årets luktade mest svett och pratade knappt engelska någon av dom men ändå. Det ska bli kul.

Huvudpoängen med inlägget; MAMMA OCH PAPPA, LÅT MIG STANNA HEMMA! JAG FÖLJER MED EN ANNAN GÅNG!
maria


Hur dum får man bli?

Laddade precis ner nya msn typ. Jag får verkligen damp över hur det ser ut. bilderna är på fel sida och självaste stausarna är runt hela bilden och allt är fel fel fel.
hur gör jag nu liksom?
Ska jag leva med detta bakåtvända eller ska jag tillbaka till vanliga messenger live. Det här beta är bara blä blä blä.

Ville bara avreagera mig lite här. Men vi hörs!
/maria

trött-tjej-94

Jag är helt slutkörd. Även fast jag sov länge idag är jag tröttare än tröttast. Helt sjukt. Kanske för att jag vänt lite på dygnet igen?
igår var jag ju på dagisåterträff eller vad man ska kalla det. Det var inte dom kidsen jag gick med men det  var några lärare och dom som startade dagiset som där. Det var väl ganska kul. Kände mig lite vilsen mellan alla vuxna men men. Stannade dock inte hela kvällen så jag missade filmen dom visade. Hade varit kul att se.
I alla fall. Har en riktigt slappardag idag. Känner att halsen bränner också. Vill inte bli sjuk nu. Helt fel tid för det. Usch!
Imorgon börjar skolan igen då. Eller för mig och Emma när resten av packet är på prao. Det blir nog riktigt bra det där. Skönt också att det inte blir riktigt lektioner utan bara göra som man vill schema.

Känner att det här blir ett ritkigt suddigt inlägg.

Men nu ska jag dricka oboy med grädde och titta på film!
/MARRE


HAHAHA!



Det är fredag och jag mår skitbra. Ikväll ska jag lägga mig tidigt och SOVA UT. Punkt.

YO YO YO

Sitter och dunkar en massa coldplay. De var ju i sthlm och spelade igår och i förrigår, VARFÖR VAR INTE JAG DÄR? :(
Bajs, puss och kram!
/ALLE

a little something from me!

Hallådär köp blåbär! Alice här:D
Min prao är super. Bara så ni vet.

marias prao dag 3

Jag orkar inte mer!
Jag lägger av asså. Elgiganten är ingenting för mig. Saken är den att vi gör ingenting men får ändå inte gå. Vi måste gå runt och få det se ut som om vi gör någonting. Det är riktigt riktigt riktigt segt. Även fast vi har varandra så orkar man inte!
Så jag och Emma har nu beslutat att vi ska ge upp. Om det funkar för skolan så ska vi vara där någon timme om dagen och jobba ikapp. Och om skolan mot all förmodan säger nej till denna fantastiska deal dör jag.
Men vår mentor och läraren som håller i praon sa att det vi hade riktigt bra skäl till få komma till skolan och att det borde gå. Tack! Tack! Tack!
Trodde aldrig jag skulle kunna bli så glad över att få gå i skolan, men oj vilken lättnad. Vi kommer inte ha vanliga lektioner men vi kommer jobba ikapp där vi ligger efter. Vilket jag tror passar mig bättre än vanlig skola så jag är helnöjd.

Nu ska jag duscha av mig all elgiganten. Ciao!


All fall down

Första dagen på praon. vad ska man säga?
Jag och Emma har skrvit upp streckkoder på sladdar och hörlurar, batterier och ännu mer sladdar.
T i d e n  s t o g  s t i l l .
Det bästa av allt är att vi fick äta lunch vid tre och sen fortsätta med streckkoderna. Ska vi vara tacksamma för att vi slipper städa? Nu känns Nao Kang bättre än allt.

Caught By The River

God eftermiddag allihopa.
shit va trött jag är! Helt otroligt. Sov ingenting inatt känns det som. Men som typ börjar praon i morgon så jag har sovmorgon till tio. Gryyymt! Känns lite sådär inför praon faktiskt. Jag vet inte varför. Jag har ju Emma att lalla runt med i två veckor. Btw, vi ska praoa på Elgiganten, på Kungsgatan. Haha, fråga mig inte varför vi valde där. Men det kan nog bli kul. Prislappa lite här och lite där. Vi har ju varnadra om inte annat.

Jag vet att jag inte bloggat på länge! Fötlåt. Men jag kommer på saker att skriva, men när jag väl ska skriva så försvinner de. Hmm, ni förstår kanske.
Maria


Let's take it from the start


En oskarp nattbuss

Lång slutartid, FÖR högt ISO därav brus


Har ni upptäckt att jag är sämst på rubriker? Ni förstår säkert att jag tar bara små repliker från låtar, helt random.
Puss


En jäkla massa youtubeklipp...

Hej allihopa! Har varit helt galet beroende av en låt men jag visste inte vad den hette så jag sökte en massa på: Higher love, how you love, hire love osv. Igår fick jag reda på att det var en dj jörgen som hade gjort "higher love". Självklart börjar jag söka som en galning men jag hittade den inte! Nu har jag däremot hittat den, och han hette dj jurgen. Tänk så fel det kan bli.



mmmmmmmmmm, me like.

Humor


youve got the sweetest ass in the world(8)

Tjaaaaaaaa ;D Det är bara ungefär 5,5 timmar kvar tills vi slutar och går på prao i TVÅ VECKOR! NO-PROV IDAG! :O
Nu kör vi....

alice

Asså är jag inne i nån slags period eller?

Jag lyssnar bara på typ babyröst-fjortislåtar. MEN DOM ÄR JU SÅÅ BRAA!
Är det något fel på mig eller?



Your tears don't fall, they crash around me

Alice här igen, har fått bloggmani. Men inte på ett bra sätt, för jag skriver bara osammanhängande sörja. Sitter och lyssnar på helt underbart gamla men bra låtar som Tears Don't Fall och såna där gamla klassikers. Haha.
Har No-prov, spanska-presentation och engelska-glosor att plugga in nu.

bajs


JAG SAKNAR SOMMAREN!

Nej det var inte roligt. Nu ska jag göra lunch. Im up for egg's.



En tjusig liten bild som knäpptes i början av sommarn. Take me back


Friluftsdag!

gårdagens: exotisk dans
dagens: exotisk dans

HAHA, nu sticker jag och orienterar på näset. Önska mig lycka till.


jag är kär



lyssna bara:D det här är musik HAHAHA

Bildspam








Ain't nobody 'gona take your love away

...Men helt ärligt talat så bryr jag mig inte. Kan inte, vill inte, orkar inte.


Gissa bilden


Bilder från vår friluftsdag

*bild borttagen*

























Jag gillar den nya blixten, ja.
Alice

RSS 2.0
Test